Skybasert regnskapssystem – alltid oppdatert og tilgjengelig

Xledger

Regnskapsavdeling 1 bruker kun skybaserte regnskapssystemer. Mange av våre kunder benytter Xledger som regnskapssystem. 

Xleger er et av Norges ledende regnskapssystem, og tilbyr en komplett løsning som kan tilpasses både små og store bedrifter.

Systemet hjelper selskaper å vokse ved å forenkle den daglige økonomiske styringen, forbedre kontroll gjennom løpende innsikt og gi frihet til å fokusere på det som er viktig for ditt selskap.

Xledger er et alt-i-ett system som tilbyr:

  • Regnskap
  • Økonomi
  • Prosjekt
  • Timeføring
  • Lønn
  • Bank
  • Fakturering
  • Innkjøp og logistikk
  • CRM

Hvilke fordeler får du med Xledger?

Skybasert – alltid oppdatert

Xledger er et skybasert og sikkert forretningssystem som tilbyr en komplett løsning for økonomistyring, samt prosjektledelse, kontroll på lager, innkjøp og logistikk.

Xledger har automatisert mange manuelle prosesser som bankavstemming og arbeidsflyt. Systemet utvikles i takt med bedriftens behov, du kan starte som liten bedrift og vokse deg stor uten å måtte bytte system.

Systemet dekker kommende behov. Dette gjelder også om en bedrift ekspanderer eller starter samarbeid globalt. Det er enkelt å dele arbeidsoppgaver mellom medarbeidere og regnskapsbyrå samt involvere eksterne partnere, slik som f.eks. revisorer. 

Xledger tilbyr en rekke muligheter for å overføre forskjellige typer data fra eksisterende systemer til Xledger, og omvendt, bl.a. kunde- og leverandørdata, kunde- og leverandørtransaksjoner, hovedbokstransaksjoner, kassedata, ansattdata, produkter og bankinformasjon (bl.a. transaksjoner og bilag).

 

24SevenOffice

24SevenOffice er en av Europas ledende aktører innen skybaserte forretningssystemer. Selskapet var det første skybaserte ERP-systemet i Europa. 24SevenOffice har 20 års erfaring og tilbyr et komplett og sofistikert Software as a Service (SaaS)-løsning, også kalt «cloud computing» hovedsakelig for mellomstore bedrifter.

Løsningen er modulbasert og inneholder alle moduler en mellomstor bedrift trenger for å styre sin bedrift i ett integrert system. I tillegg er 24SevenOffice integrert med over 200 tredjepartsløsninger, som blant annet de fleste banker, inkassoselskaper, kassesystemer, netthandler, produksjonssystemer, bransjeløsninger, forsystemer med mer.

 

Tripletex

Tripletex er et komplett nettbasert økonomisystem med prosjekt- og timeføring.

Tripletex består av mange ulike moduler, og du velger de du trenger. Alle modulene er sømløst integrert med hverandre, og på denne måten passer Tripletex til alle – fra de små til de store firmaene. Med faktura- og regnskapsmodulen har du alltid full kontroll over bedriftens økonomi med et system som er intuitivt, effektivt og fleksibelt.

Tilpass lønnsutbetaling etter deres behov, og før reiseregninger og ansattutlegg direkte i løsningen.

 

 

PowerOffice

Med PowerOffice Go har du et komplett skybasert system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn. 

Ta pulsen på virksomheten ved å se viktige økonomiske hendelser og trender på ett sted. Du kan tilpasse dashboardet med interaktive grafer og widgets, slik at det viser informasjon som du er opptatt av. I PowerOffice Go kan timeføring legges til som en integrert del av regnskapstjenesten. Fakturering i Go gjøres raskt, enkelt og effektivt. Innbetalinger hentes fra banken daglig og bokføres automatisk i regnskapet. Med PowerOffice Go får du full oversikt over regnskapet.

Vil du vite mer?

Send oss en melding, så tar vi kontakt!