Regnskapsavdeling1 tilbyr et komplett utvalg av regnskapsrelaterte tjenester​

Ønsker du mer informasjon om våre regnskapstjenester?

Regnskap

Vi tar hånd om regnskapet med markedets beste skybaserte regnskapssystemer. Dette sikrer deg full kontroll og oppdaterte tall, likviditetsanalyser, rapporter og svært gode spørremuligheter mot både regnskap, reskontro og budsjett uansett hvor du er.

Med vårt regnskapssystem har det aldri vært enklere å ha et à jour regnskap. Likviditets-analyser er tilgjengelige, der systemet gir et cash-flow-estimat basert på banksaldo, samt forfallsdato på innkommende og utgående fakturaer. Vårt system har en mengde ferdigdefinerte rapporter og svært gode spørremuligheter mot både regnskap, reskontro og budsjett.

Økonomisk rådgiving

Vårt team er dyktige rådgivere med bakgrunn som daglig ledere av operative bedrifter, styreledere og bedriftsrådgivere i tillegg til megling. Vi bistår blant annet ved verdivurderinger, tilretteleggelse av salg, fusjon/fisjon og generasjonsskifte.

Regnskapsavdeling1 bistår ved;

  • Verdivurdering
  • Tilretteleggelse av salg
  • Fusjon / Fisjon
  • Generasjonsskifte
  • Rådgivning i en salg / kjøp situasjon

Firmaetablering

Vi hjelper deg å stifte aksjeselskap helt gratis. Å etablere et firma er en prosess som normalt sett tar tid og krever oppfølging, uansett om du ønsker å opprette et nytt selskap eller gjøre om et personlig selskap til aksjeselskap.

Vi gjennomfører hele prosessen gratis for våre kunder. Du kan være en ny kunde eller en kunde som ønsker å opprette et nytt selskap eller gjøre om et personlig selskap til aksjeselskap. Vi hjelper deg gratis med å stifte ditt aksjeselskap.

Kjøp og salg av selskaper

KJØP 

Regnskapsavdeling1 bistår deg i hele prosessen fra planlegging, søk etter selgere, bistand i forhandlingene og med trygt oppgjør. Vi jobber systematisk for å kunne bidra til å sikre et godt resultat.

SALG 

Regnskapsavdeling1 bistår deg i hele prosessen fra planlegging av salget, søk etter kjøpere, bistand i forhandlingene og med trygt oppgjør. Vi har lang erfaring som bidrar til at selger får et godt resultat.

Inkasso

Rosa Kaniner er vår samarbeidspartner innen inkasso.

Å la kunder betale med faktura innebærer en tapsrisiko for bedrifter. Erfaringsmessig er det vanskeligere å drive inn pengene jo lenger tid som går, og inkasso-prosessen er ofte både tid- og ressurskrevende. 

Rosa Kaniner bistår våre kunder med å drive inn forfalte fordringer og følge opp inkassovarsler og inkassosaker på en effektiv måte. De tilbyr personlig rådgivning og jobber på lag med våre kunder. 

Skatteadvokat

Regnskapsavdeling1 har egen in-house skatteadvokat.  Morten Wishman har lang erfaring spesielt innen to særskilte fagområder;

  • Skatterett / Skattetvister
  • Arbeidserfaring

1989 – 2004: Møterett for Høyesterett

1980 – 1988: Underdirektør Oslo likningskontor

Advokater

Regnskapsavdeling1 har samarbeidsavtale med Advokatfirmaet Gjerstad. Advokatfirmaet Gjerstad har over 30 års erfaring med arbeidsrett, selskapsrett, tvisteløsning og prosedyre i tillegg til generell forretningsjuridisk rådgining.

Per Harald Gjerstad har prosedert flere hundre saker for domstolene og er en meget erfaren prosedyreadvokat.

EU registrering

Med eget kontor i Nederland tilbyr vi all bistand du måtte trenge ved etablering i EU-regionen. Å etablere et selskap i EU kan være en omfattende og krevende prosess.

Våre erfarne regnskapsførere i Nederland bistår med rådgiving, og hjelper deg navigere gjennom skjemaveldet i EU og frigjør tid som dere kan bruke på deres kjernevirksomhet.